Szelektív kukákat gyújtottak fel az éjjel

2020.05.19

A rendőrségre bejelentés érkezett május 19-én hajnalban arról, hogy ismeretlenek felgyújtották a Corvin utca és Álmos utca kereszteződésében, a Verseny utca 11. szám előtt, illetve a Herman Ottó 22/a. szám előtt található négy hulladékgyűjtő konténert, valamint két ruhatároló fémtartályt.

A gyújtogatás miatt a műanyag konténerek egy része megsemmisült, illetve megrongálódott, a fémből készült gyűjtőtartályok pedig kiégtek, így szintén használhatatlanná váltak.

A járőrök – a szemtanúk által adott személyleírás alapján – a helyszín közelében elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 39 éves férfit. A nyomozók a gyújtogatót rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki – adta hírül a police.hu.

Fotó: Olvasónk

A Győr+ információ szerint korábban szárnyra keltek olyan hírek, miszerint a Vásárcsarnok épülete is megrongálódott, illetve ott is tűz keletkezett, azonban ahogy a rendőrségi közleményből is látszik, ezek a hírek nem tartalmazták a valóságot.

Cikkünket hamarosan további fotókkal frissítjük!

The post Szelektív kukákat gyújtottak fel az éjjel appeared first on Győr Plusz.

az eredeti hír itt elérhető