Az Ikrek adjanak időt maguknak

2020.05.18

21. hét

KOS

Érzelmeik, kapcsolataik, családjuk kerülnek előtérbe a héten. Beszéljenek meg mindent egymással, ki mit szeretne, milyen programokra vágynak. Változatos lesz ez a hét, nem igazán fognak unatkozni. Igyekezzenek minél több időt eltölteni egymással és azzal, ami Önöket feltölti. Használják ki ezt a hetet.

BIKA

Ha bármilyen ingatlannal, a lakásukkal kapcsolatban felmerül a változtatás lehetősége, gondolják át jól. Ez az időszak alkalmas minderre, nem kell elkapkodniuk semmit. Beszéljék meg párjukkal, családjukkal is, ki mit is szeretne. Jó anyagi lehetőségeik lennének. Figyeljenek gyomrukra.

IKREK

Adjanak kis időt maguknak, nem tudják a megszokott makacssággal megoldani a mostani helyzeteket. Kicsit álljanak meg, nézzenek némi távolságból a helyzetükre, így biztos, hogy megtalálják a megfelelő megoldást. Próbáljanak munkájukra is koncentrálni, ne idegeskedjenek most. Hallgassanak párjukra.

RÁK

Lazítsanak kicsit a héten, ne hajszolják magukat túl, szükségük van némi pihenésre. Annyit tegyenek csak, amennyit nagyon muszáj, szabadidejükben töltődjenek, önmagukkal foglalkozzanak. Ne kezdjenek semmi újba, inkább gondolják végig, mit is szeretnének igazán. Tartsanak szünetet.

OROSZLÁN

Érzelmeik mintha hullámvasúton ülnének a héten, saját magukon sem igazodnak ki mindig. El is fáradnak mindebbe, ha hagyják ösztöneiket ennyire a felszínre törni. Gondolják végig, muszáj ennyire felidegesíteni magukat mindenen, vagy teljesen lényegtelen ügyeken aggódnak. Lazítsanak párjukkal a hétvégén.

SZŰZ

Várjanak most inkább, mielőtt hirtelen cselekednének. Ezzel nagyon sok vitától, veszekedéstől kímélnék meg magukat, munkatársaikat. Családjuk is jót akar csak Önöknek, ne lázadjanak ellenük. Inkább vizsgálják meg, honnan fakadnak ezek a negatív érzések Önökben. Vezessék le feszültségeiket, sportoljanak.

MÉRLEG

Gondolják át kiadásaikat most, kissé egyszerűsíteniük kellene helyzetüket, így nem esnének pánikba a későbbiekben sem. Ha kell, beszéljék meg párjukkal, vagy azzal, akiben megbíznak a leginkább. Próbáljanak azért pihenni, lazítani is, szervezetük már nagyon igényli ezt. Ha tudnak, szabaduljanak ki a természetbe.

SKORPIÓ

Párjukkal próbáljanak tiszta vizet önteni abba a bizonyos pohárba, ne húzzák egymás idegeit, ez senkinek sem tesz már jót. Magánéletük megnehezítheti munkájukat is, ezt végképp nem engedhetik meg maguknak. Legyenek tudatosak, koncentráljanak az Önök előtt álló feladatokra.

NYILAS

Kicsit távolodjanak el munkájukban, akár magánéletükben is a fennálló problémáktól. Így távolabbról nézve, könnyebb lesz a megoldás. Még nincs minden információ a birtokukban, erre valószínűleg egy kicsit még várniuk kell. Ne idegeskedjenek éppen ezért feleslegesen. Vonuljanak el, lazítsanak kicsit.

BAK

Most jobb, ha önmagukra, megérzéseikre hallgatnak döntéseikben. Figyeljék az eseményeket, az emberek, munkatársaik reakcióját, ebből össze tudják állítani a teljes képet az ügyekről maguknak. Bízzanak ebben, helyes ítéletükben. Családjuk hiányolja most Önöket, legyenek velük is többet.

VÍZÖNTŐ

Saját céljaikat tartsák most szem előtt, ne engedjék, hogy eltérítsék Önöket ezektől. Ez szülhet némi sértődést, de ezzel most ne foglalkozzanak. A lényeg, hogy az Önök munkája, illetve kapcsolataik legyenek minél nagyobb rendben. Figyeljenek egészségükre, az idegesség nem tesz jót. Pihenjenek, lazítsanak.

HALAK

Próbáljanak higgadtan, nyugodtan reagálni az eseményekre, most ezzel tesznek jót önmaguknak. Lehet, hogy így lelassulnak a folyamatok, de legalább nem hoznak rossz döntéseket. A problémák okozóját próbálják kideríteni, így fel tudják göngyölíteni az egész eseménysort. Legyenek következetesek most.

The post Az Ikrek adjanak időt maguknak appeared first on Győr Plusz.

az eredeti hír itt elérhető